Első tetkó tanácsok?
Ma megyek délután az első tetoválásom megcsináltatni, kaptam barátaimtól tippeket. Az egyik azt mondja hogy mindent nyugodtan ugyanúgy csináljak mint máskor (evés ivás stb) neki 8 tetkója van pl. mellbimbón is és neki az se fájt. De hozzátette neki nagyon kevés dolog van ami fáj, nekem viszont nagyon pici a fájdalom küszöböm és a sebeim is nehezen gyógyulnak. Pl a térdemen van egy seb, rátérdeltem egy kavicsra mikor a hugom öltöztettem és a "hegye" úgy beleállt hogy bicegtem hazáig. Mindenki kiröhögött hogy ilyen pici seb aztán majdnem gipszeltetek, tényleg pici volt és nem is mély de iszonyúan fájt 2 napig, órákig vérzett. Ennek féléve már de ugyanúgy látszik mint akkor és nem heg, sötét lila folt ami ha picit megvakarom mikor viszket érzékeny. Legutóbbi vérvétel után 3 hétig zöld volt a helye meg duzzadt pedig jó helyre szúrta.
Egy haverom azt mondta vegyek be előtte algopirint utána pedig gyulladás gátlót kenőcsbe is meg szájon át is mert tudja h én ilyen nyomi vagyok :(
De akkor is akarom a tetkót csak gondoltam itt kaphatok praktikus tanácsokat.
Előtte egy szenyót egyek v valamit?
Sok vizet v keveset?
Kávézni lehet?
utána mennyivel mehetek fürdeni?
Éjszakára hagyjam a fóliát v levehetem?
Szerintetek kb mennyi idő lesz a tetkó?
Ez lenne, csak lenne benne egy végtelenjel
Ui.: nem félek csak izgulok
Túl parázod! Egyél előtte mindenképpen, igyál sokat és ne stresszelj. A fájdalomcsillapító felesleges. A többi kérdésedre a tetováló válaszol, ő majd elmondja meddig és hogyan fóliázd.
- Üdv, egy 8 tetkós nő.
Enni mindenképp érdemes előtte meg elég folyadékot fogyasztani. Kávézni is nyugodtan lehet, ha szoktál.
Fájdalomcsillapítót ne vegyél be, egyrészt felesleges, másrészt erősebben vérezhetsz miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!