Varas tetoválás miért nem akar hámlani?
Sziasztok.
5 napja csináltattam, egy kisebb méretű (10cm) tetoválást és úgy ápoltam ahogy a tetoválom mondta, most jelenleg vastag seb van rajta már 2 napja de egyáltalán nem kezdett még el hámlani. A tetováló azt mondta, hogy ez gond valakinek később kezd el hámlani.
De én azért a biztonság kedvéért gondoltam megkérdezem, hogy valakinek volt-e hasonló vagy, hogy tényleg normális?
Köszi szépen a választ.
Most igy nap végére egy pár helyen már apró darabok elkezdtek hámlani, viszont ami kicsit aggaszt, hogy ami egyébként piros lenne az a hámlott bőr alatt csak ilyen rózsaszín szinű. Ez mennyire normális? :o
Nekem rögtön olyan színű volt a tetkóm, amilyennek lennie kell. De azt mondják, hogy a színes tetkókon gyakran javítani kell. Nem mondta a tetováló, hogy 2-3 hét után vissza kell menni? Elvileg akkor megnézi, hogy sikerült, és szükség esetén javít rajta.
Egyébként ilyenkor még nézhet ki furán. Ha nem lenne ott a festék, akkor egy véres rózsaszín seb lenne barna varral a tetején.
Hát érdekes, mindenesetre megvárom a teljes végeredményt.
De pl ahol zöld színű, meg fekete az hámlás után is zöld és fekete. Csak ez a piros része olyan érdekes rózsaszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!