Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van itt tetováló vagy aki...

Van itt tetováló vagy aki jobban ért hozzá?

Figyelt kérdés

Azt olvastam nem lehet nehéz fizikai munkát végezni ha valaki varratott magára kb 1 hétig... én fizikai munkát végzek, de nem izzadok nagyon le benne, csak emelgetni kell 15p-ként nehezebb dolgot, egy gyárban.

Lesz bármi baja egy fél karos tetoválásnak tőle? a könyökömig menne a tetoválás, befedné az egészet addig, tehát elég nagy minta... :/

2020. jan. 23. 21:09
 1/4 A kérdező kommentje:
fólia, kenést megoldom valamint figyelek hogy ne súrlódjon a dolog hozzá...
2020. jan. 23. 21:09
 2/4 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem bedagadt. Alkaromra került a minta előző nap, másnap mentem éjszakába. Nyomdában dolgoztam és épp beraktak a nagy nehéz papíríveket válogatni, emelgetni. Egyóra alatt bedurrant. Borogatni próbáltam a fólián át csak ugye papírral dolgoztunk, nem lehetett víz a közelben. Másnap szépen lement a duzzanat. A 2. tetkómnál (másik kar) már nem ott dolgoztam, azzal semmi baj nem volt. Szóval érdemes úgy csinálni hogy pl. pénteken tetováltatsz és a hétvégét még otthon nyomod le.
2020. jan. 24. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is nyomdaiparban vagyok xd

De úgy terveztem hogy penteken mennék és úgy a hétvége alatt gyógyulna azért :D

2020. jan. 24. 14:56
 4/4 Metionin ***** válasza:
Akkor nem lesz para :) Másnap már semmi baja nem volt nekem sem, igaz akkor nem ívet válogattam, csak kiszedtem a gépből.
2020. jan. 24. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!