Szalon/piercer aki 100% titán piercinggel dolgozik?
Köldök piercinget szeretnék viszont sajnos a legnevesebbek közül az egyik (pesti) szalon amit kinéztem, nem dolgozik titánnal, ezért az érdekelne hogy valaki tud-e ajánlani vagy ismer-e olyan szalont és/vagy piercert aki dolgozik vele? Igazából nem tudok róla, hogy lenne fém érzékenységem de a bajt megelőzve és a hosszas gyógyulási folyamatot vagy inkább a gyógyulás hiányát és a begyulladást elkerülve szeretnek titánnal kezdeni, nem pedig orvosi fémmel.
Köszi szépen a válaszokat!
Onnan, hogy megkérdezed az üzletben?! Nem olyan bonyolult ám.
De például, az én kezdő ékszerem semmivel nem volt hosszabb, mint azok amiket utána vettem..
Már elnézést. Melyik szalonról beszélsz?
Ha megkérdezed, fixen dolgoznak titánnal.
A bioplast már kérdéses, de titánnal szoktak dolgozni.
Ha amit kinéztél szalont, csak az egyik, ahogy említed nem dolgozik mégsem titánnal, van másik.
Swastika, Magic, Ink man.
Nem garancia a titán sem arra, hogy nem gyullad be.
20/piercer
Az Inkmanbe akartam menni, írtam nekik és ők írták hogy nem dolgoznak vele.. swastikában már voltam, minden oké volt, de most direkt másik szalonba akartam menni.
Lehet, hogy megcsináltatom orvosi fémmel az inkmanben, de egy valószínűleg sokkal régebben a szakmában dolgozó (nem 20 éves) profi tetováló és piercertől kaptam azt az infót, hogy a 100% titán a legjobb és minimális az esély a gyulladásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!