Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hova illik egy ilyen tetoválás?

Hova illik egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

Hosszú évek (tizensok év) óta várom "A" mintát, hogy rám találjon. Most végre megvan. Viszont nem tudom, hova szeretném.

Jellegében egy kicsi, vonalas dologról van szó, egy molekula szerkezeti képletéről. Max bankkártya méret, de lehet kisebb.

2020. jan. 13. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alkar, felkar belső része, borda, lapocka között, sternum, sok helyen nézhet ki jól. Ha nem szeretnél több tetoválást, akkor kb. mindegy hová teszed, de ha tervezel még töbet a jövőben, akkor ne nagy felület közepére tedd, ahol később ótban lenne.
2020. jan. 13. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd látni, akkor alkar. Szerintem jól mutatja az alkar belső felén, kb. mintha puskának felírtad volna a molekula képletet :D

Ha nem akarod, hogy mások lássák és neked se fontos, hogy lásd, akkor olyan helyre, ahol normálisabban felöltözne nem látszik ki, így munkában sem lesz soha zavaró. Pl. hát, felkar, láb.

2020. jan. 13. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazából lábfejen gondolkodom leginkább, vagy csukló belső fele. A tarkón is tetszene, de nekem fontos, hogy rá tudjak nézni.

Nem tervezek többet. Nagyon régóta szeretnék tetoválást, de nem akartam olyan mintát, ami "végülis ez jó lesz". Olyanra vártam, amit tényleg magaménak érzek. Ez most jött el, és szerintem ezzel le is zárom a dolgot.

2020. jan. 13. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Lábfejen sokkal hamarabb el fog kopni és hamarabb fog öregedni, mert a zokni/cipő folyamatosan súrolni fogja. Csukló vagy alkar ez esetben szerintem, de ha felrajzolod magadnak pár helyre szemceruzával/mosható filccel akkor jobban fogod látni, hol tetszik jobban :)
2020. jan. 13. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:

most azért ledöbbentem, hogy hogy a fenébe nem jutott eszembe eddig, hogy magamra rajzoljam??? Bakker! tényleg.

Köszi :)

2020. jan. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!