Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék egy tetkót a szabads...

Szeretnék egy tetkót a szabadsággal kapcsolatban, milyen mintát varrassak?

Figyelt kérdés
25F a jobb bicepszre akarom

2020. jan. 8. 06:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amit belinkeltél, az pont nem a szabadság, hanem az elmúlás jelképe, ahogy lehullanak a levelek stb.
2020. jan. 9. 05:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez nagyon találó és férfias is. Ha megnézed a legtöbb szabadsággal kapcsolatos minta madarakra épül, esetleg freedom felirat. Még a repülőt is el tudnám képzelni, mint szimbólum vagy egy nonfig sas.

2020. jan. 9. 08:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem is a kérdésre válaszoltatok. Nem azt kérdeztem hogy tetováltassak e vagy nem hanem hogy milyen motivumok vannak a szabadsággal kapcsoltaban :D
2020. jan. 10. 04:05
 14/17 A kérdező kommentje:
De aki igen annak köszönöm
2020. jan. 10. 04:06
 15/17 anonim válasza:

A kerdezo jol gondolja a madar a szabadsag szimboluma is egyben,oda es akkor repul amikor szeretne..viszont a fa otlet az tenyleg az egyik hozzaszoloval kell egyetertsek hogy az az elmulast jelkepezi..

Vannak ilyen madaras tetovalasok igaz mar elcsepelt amikor madartollbol jonnek ki ugyanigy a madarak akkor szerintem az jobban passzol vagy keresobe ird be hogy “freedom” tetovalasok biztos talasz hasonlot ami tetszik es a sajat egyenisegedre tudod szabni.

2020. jan. 10. 12:22
 16/17 anonim válasza:
Szerintem keress egy megbízható tetoválót, mondd el neki a történetedet meg a fő témát és tervez neked egy jó mintát. Lelkiismeretes tetoválók csak saját mintákkal dolgoznak, nem ajánlom hogy csak egy google képkeresést varrass fel elvégre egész életedben rajtad lesz.
2020. jan. 12. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább keress magad tetoválás ötletet.

Ne bánd meg később a mintát, szar lesz lézerezni

2020. jan. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!