Hogy lehet, hogy valaki nem tud rajzolni és jól tétoval?
Figyelt kérdés
Van egy srác a közelbe élethű portrékat készít állítása szerint sosem tudott jól rajzolni, szerinte naiv művészet az egész es lényegében csak másolnak a tetoválok2019. dec. 5. 21:20
1/6 anonim válasza:
sot egymastol is lenyuljak az abrakat,
2/6 Miss Endzsi válasza:
Másolni én is nagyon jól tudok, rajzolni nem tudok magamtól.
3/6 anonim válasza:
Én is így voltam. Másolni szinte fénykép minõségben tudok, de saját inspirációm 0.
4/6 anonim válasza:
Sok ilyen van.
Olyanok mint a jobb agyfeltekes baromsagon tanult emberkek
Lehet h tudnak masolni de ez nem művészet
5/6 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Angolul még a névben is van különbség, "tattoer" aki csak másol, de nincs művészi vénája vagy túl nagy kreativitása, hanem jó iparos munkát végez vs. "tattoo artist", aki művész, jellemzően maga rajzolja meg az ötleteket, van saját stílusa, kreatív.
6/6 anonim válasza:
Jol mondja az elozo, van a muvesz, aki maga rajzolja es tervezi meg a tetovalasokat, es van aki csak masolja a kepeket. Utobbi is lehet nagyon minosegi tetovalas, de igazan egyedi sosem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!