Mi a véleményetek a microblading-ről?
Csináltattátok meg a szemöldökötöket microblading eljárással? Mik a tapasztakataitok?
Mennyibe került? Ha bevált, melyik szépségszalont/tetoválóművészt ajánljátok?
Kisgyerekkorrom óta a legnagyobb insecurity-m a szemöldököm. Apámtól örököltem a vékonyszálú, ritkás szemömöldököm, ami távolról olyan, mintha nem is lenne. 14 éves korom óta minden reggel kihúzom magamnak, nagyon mű hatást kelt, Balatonban, medencékben nem merem lemerülni, nehogy lejöjjön, de enélkül ki se merek lépni otthonról.
Én csináltattam néhány éve. Nem volt olcsó ellenben nagyon jól sikerült. Azóta viszont szépen elkezdett kikopni... Ezek általában bőrtípustól függően 3-6 éven belül elhalványulnak.
Az árakra konkrétan már nem emlékszem, szóval ezek inkább körülbelüli árak.
Először volt egy konzultáció, hogy egyáltalán alkalmas-e a bőröm, milyen formát szeretnék, megfelelő szín árnyalat kiválasztása stb. Ez azt hiszem 5000 forint volt, de ha jól rémlik később a tetoválás árából lejött.
Aztán maga a szemöldök tetoválás 60000 forint körüli összeg. Viszont nekem fontos volt, hogy olyanhoz menjek, aki érzéstelenítéssel csinálja, mert amúgy nem szenvedtem volna végig. Még így is kellemetlen volt az elején.
Majd kicsivel később vissza kellett menni korrekcióra... frissíteni a tetoválást, hogy tartós legyen. Ez már csak az eredeti ár 40-50 % volt.
Én Balázs Ildikónál csináltattam. Ajánlom :)
Azért fakúl ki 3-6 év után, mert a sminktetovàlasok ilyenek.
3-6 év múlva máshogy fog kinézni az arcod, stílusod, lehet más forma fog tetszeni.
Azoknak ajànlatos ez a fajta szemöldök tetovàlás, akiknek van azért szőrük, csak kicsit kopott.
Ha kevés a szőr, akkor a púderest szokták ajànlani.
Célszerűbb lenne neked púderes, kézi szálazásút csinálni és nem microdladinget.
Egy minőségibb ár 60-80 ezer körül mozog rá, olcsóbban 30-40, ezen áron alul ne is menj sehova, persze plafon a csillagos ég.
Sminktetoválások kopnak, fakóbbak lesznek, igaz, megcsinálható rendes tetováltatás útján is, de kevés profi dolgozik sminktetoválóként, a legtöbb tetováló tetovál, míg a legtöbb kozmetikus kozmetikai sminktetoválást készít.
Ha jól van megoldva, akkor 8-10 évig szép lehet. Utána korrigálni/javítani/újraüttetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!