1/4 anonim válasza:
Szerintem nem igazán. A kezeidet sok mindenre használod, sokat mosol kezet stb.
2/4 anonim válasza:
Nekem a lábujjaimon van, ott egyet áll.L
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem eléggé. Nagyon vékony az ujjakon és a kézfej bőrében az irharéteg, ahova a festék kerül és kissé nehezebb is eltalálni, hogy pont oda menjen, így több kopik ki és hamarabb. A másik, hogy vékonyabb a felhám is, ami kevésbé védi a fénytől, így gyorsabban halványodik is. Nagyon szép tud lenni, nekem nagyon tetszenek, de sajnos pár évente újra kell ütetteni folyton. Nekem csak egy kis smilem van, de ő is eléggé halvány már. Szóval egy gyűrű mintája nem nagyon maradna szép sokáig.
4/4 anonim válasza:
Még a feketéknek is fehér a tenyere. A kezen nagyon kopik a bőr. A háton a legtartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!