Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hová legyen? Tetováltaktól...

Hová legyen? Tetováltaktól kérdezem.

Figyelt kérdés

Sovány, alacsony nő vagyok. Tetoválást szeretnék már régóta, de nem tudom, hogy hová.

Szöveg lenne. Nekem nagyon fontos, hogy én lássam, olvasni tudjam.

Az alkaromra gondoltam, de az nem az igazi, mert ha látszik nem biztos, hogy felveszenek jobban fizető munkakörbe.

Illetve egy tetováló már mondta, hogy körben nem csinálja meg. És azt is hogy én ne csináltassak.(nem tudom miért)

Nézegetek képeket, de valahogy nem találom a megfelelő helyet.

Középkorú vagyok.

2019. aug. 20. 14:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Ötletet, szalont is szívesen olvasok. Észak-kelet magyaroszági vagyok.
2019. aug. 20. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi Észak-kelet magyarországi vagyok, csak kijavította a telóm
2019. aug. 20. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire hosszú, meg a betű méret. Hosszabbat gerinc mentén lehet esztétikusan megcsinálni
2019. aug. 20. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kérdés, hogy milyen hosszú szöveget akarsz. Amit te is tudsz olvasni, megoldható, csak az furán nézne ki. Combon simán, akár oldalán is, de feljel lefelé nem nézne ki jól, normális irányban pedig nem nagyon tudnád elolvasni. Csuklóra, ha pici, ráfér, vagy körbe, vagy csak egy vonalba, és könnyen takarható kiegészítőkkel. Amennyiben hosszú ujju a munkaviseleted, úgy az alkar belseje is szóbajöhet, ha nem, akkor ott már nehezebb takarni. Felkar test felöli oldala is jó erre, akár több sorban, azt te is látod és könnyen takarható. Ugyan úgy mehet lábfejre is, bár hamar kopik az a terület. A többi hely, ahol jól mutat, nem látsz egy írást úgy, ahogy egy másféle mintát. Tükörben, ha nem tudsz tükörolvasni, akkor nem látnád jól, visszafelé írva meg más, aki látná csodálkozna, hogy az meg mi a fene és miért úgy.

Szalonok:

Miskolc-Ink Progress, Steel City Tattoo, Kriminal Tattoo

Békéscsaba-JoAn Tattoo, Fantasy Tattoo

Nyíregyháza-Rigo Tattoo, Dock Tattoo, Kiss Art Tattoo

Eger-Labirintus

Ezeknél északkeletebbit nem tudok.

Körben nem csinálja meg? Mármint mire gondolsz körben alatt? Tény, hogy bizonyos betűtípusnál nem jó körben, ahogy ha pici, akkor se szép, mivel könnyen összemosódik. De lehet, hogy van valami bőrhibád, vagy betegséged, ami miatt nem vállal el. Pl ekcéma, allergia, komolyabb bőrhiba, sok anyajegy, állapotos vagy, vagy szoptatási idő alatt, ...stb.

De ettől függetlenül az idézetet, szöveget én sem ajánlom senkinek. Inkább foglalja össze valami konkrétabb dologban, esetleg pár szó mellé, de hosszabb szöveg nem túl szép, ráadásul idővel nem lesz túl szép és nem könnyű javítani sem.

2019. aug. 23. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Kulcscsonton,oldaladon
2020. jan. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!