Tudnátok ajánlani világos piros folyékony matt rúzst?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy profilképet amit nyaraláskor szeretnék elkésziteni, már ki is terveltem milyen ruhát fogok viselni mindössze csak a számra szeretnék valami világos piros rúzst.Olyasmi fajtát , amit belehet szerezni egy rossmanba vagy egy d&m-be is, és nem túl kirivó de szép.Irhattok olyat is , ami nektek bevállt.2019. júl. 20. 23:03
1/3 anonim válasza:
En szeretema L’oreal folyekony matt ruzsait
2/3 anonim válasza:
Piros ruzsbol az egyik legolcsobb es messze a legjobb amit drogeriaban talalsz [link]
Az osszes letezo pirosat kiprobaltam vele egyidoben, es ez szarad a legjobban es tenyleg tartos is.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló.. Én ezt a rúzst még egy évvel ez előtt vettem , teljesen kiment a fejemből hogy van ilyenem , megkerestem kipróbáltam ès tényleg nagyon szép! Köszönöm hogy eszembe jutattad
2019. júl. 21. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!