Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel sokszor nagyon csùnyàra...

Mivel sokszor nagyon csùnyàra leràgom a körmömet, szeretnék megfelelõ mükörmöt! Hol van erre lehetõség és mennyibe kerül? 37/F

Figyelt kérdés

Fontos,hogy kizàròlag a körömràgàsom miatt gondoltam rà!

Valòban szeretnék valamilyen férfiaknak valò esztétikus mükörmöt!

Teljesen le van ràgva,iszonyú csúnya,nagyon szégyellem!

Hàlàs lennék a vàlaszokért!

2019. júl. 19. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát velem is ez volt a gond, csutkára rágtam. Lány vagyok. Én csináltattam zselét és már nagyon hosszú a saját körmöm. Most nem tudom fiúknál hogy van ez de szerintem nem néz ki túl jól ha elkezd lenőni a műköröm. Lányoknál se túl szép, de fiúknál pláne már nem azért bocsika. Meg am ha műkörmöt akarsz az látszik is. Nem félsz h piszkálnak miatta? Inkább pszichésen kéne megoldanod. Ha elkezdenéd rágni gondolj másra, találj valami mást amit csinálhatsz akkor amikor elkezdenéd rágni.
2019. júl. 19. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze ha ragaszkodsz hozzá akkor körmöshöz menj. 3000-4000 körül szokott lenni. Előző voltam.
2019. júl. 19. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Műköröm persze, max ha b*zi vagy...

Vegyél patikában olyan ,,körömlakkot" ami átlátszó, és keserű íze van, direkt erre találták ki. Bekened vele, nem látszik, de amikor a szádhoz ér, akkor nagyon rossz. Ez segít leazokni róla

2019. júl. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!