Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi éri meg jobban körömlakkot...

Mi éri meg jobban körömlakkot használni vagy eljárni körmöshöz?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a régi körmösöm abbahagyta és most leszedettem a zselés gél lakkot a körmömről de egy ismerősöm ajánlott egy Másik körmöst aki ugyanabban az árban dolgozik mint a régi körmösöm és most nem tudom mit csináljak járjak körmöshöz vagy térjek vissza a körömlakkhoz és használjak inkább körömlakkot vagy járjak el a körmöshöz
2019. júl. 3. 05:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Körmös!!!6
2019. júl. 4. 17:22
 12/12 anonim ***** válasza:

én magamnak csinálok műkörmöt

körömlakkokat már kidobtam :D

lakkok lekopnak (nekem pár perc) pár nap alatt, sokáig száradnak, gyakran kell újrafesteni.

körmösök drágán dolgoznak (porcelán), de több előnye van pl tartós szín és díszítés. kevesebb macera neked, de többe kerül sokkal.

nekem pl 2 hét alatt nő le annyit a körmöm, mint másnak 3 vagy 4 hét alatt.

2019. júl. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!