Valami"olcso"noname alapozo, ami viszonylag jol fed?
Figyelt kérdés
max1000ft?2010. júl. 9. 20:03
1/3 anonim válasza:
A max. 1000 Ft-ba belefér egy Miss Sporty alapozó, egy Constance Caroll alapozó, Essence alapozó. Ezek nem "noname"-ek, de/és 1000 Ft alatt vannak. Persze nem olyan jók, mint egy Maxfactor és "társai", de az árukhoz képest elég jók, szerintem.
2/3 anonim válasza:
Én egyszer vettem egy kis drogériában egy Jolly France alapozót pár száz forintért. Ezüst tubusban volt, arra még emlékszem, de ez már jó régen volt, kb 5 éve. Nem tudom lehet e kapni még, de hiába noname meg minden annyira puha volt tőle az arcom, hogy más is megjegyezte mikor puszit adott :D Meg jól is fedett.
3/3 anonim válasza:
Essence Soft Touch hab állagú alapozó: 1100Ft körül van a Rossmannban, a legjobb sztem a habállagú alapozó mindenféle alapozó közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!