Cukrász és/pék piercing kérdés?
Abban szeretnék segítséget kérni hogy van egy szemöldökpiercingem illetve jó pár fülbevalóm és jelenleg cukrásznak tanulok jövőre vizsgázok
A gyakorlatos munkahelyemen nem zavarják a főnököt a piercingek de ha majd levizsgázok és leteszem a pék szakmát is ,illetve majd ha lesz rendes munkahelyem zavarni fogják a főnököt az ékszerek? Semmi egyéb ékszerem nincs egyébkén csak ezek
Vannak tapasztalaitok? Akik ilyen/ilyesmi szakmában helyezkedtek el és vannak testékszereik mennyire kötöttek belétek?
Vizsgára jobb ha leveszel mindent mert ki is zárhat az elnök ha épp olyat fogsz ki.
Mivel most tanulod biztos hallottál már a HACCPről, és arról hogy hivatalosan semmi ékszert nem viselhetnél (főleg lógós fülbevalót)
Na ez a való életben nagyon nem így van:D néhol nagyobb a mocsok és a legkisebb veszély az ha nincs az emberen hajháló :D
Én olyan helyen dolgoztam ahol se sapka nem kellett, ékszert (gyűrű, karkötő, óra) saját érdekünkből levettük, de közbe egy nő kivételével mindannyiunknak volt műkörme vagy gél lakkja :D főnök azt mondta amíg nem a vendég hozza vissza őt nem érdekli :D
Igen én is úgy gondoltam hogy vizsgán kiveszem őket
Nálunk a főnökön karóra van miközben dolgozik meg gyűrű stb
Nem lógós a fülbevalóm :)
Amúgy igen tanultuk a HACCP-t pont emiatt kérdeztem hogy ugye elméletileg tilos minden féle ékszer meg műköröm stb de nálunk is van hogy gél lakk meg ilyenek vannak a dolgozókon
Vizsgán tuti kiveszem őlet nehogy ezen múljon
Köszönöm hogy megnyugtattál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!