14 múltam és minden vágyam 1 ajakpiercing, de nem tudom, hogy mondjam el a szüleimnek, már tavaly próbálkoztam de akor azt mondták, hogy kicsi vagyok . Vagy ha kérdezés nélkül megcsináltatnám az tul nagy felelőtlenség lenne?
Szia!
Én is 14 vok és nekem megengedtem anyum hogy legyen ajak piercingem meg a fülemet is tágítom XD
sziaa:] én is 14 vagyok,pont ma kérdeztem meg anyát, hogy lehet-e ajakpiercingem! és megengedte, könnyebb volt, mint gondltam! énis csak azt tudom ajánlani mint a többiek. hogy beszélgess erről a szüleiddel..ez nem olyan mint a tetkó, ha megunod kiveheted vagy cserélgetheted:D..
igen azért kicsit parázok hogy mivan ha kiveszem és nagy nyoma marad vagy a szúrás után begyullad és ki kell szedni vagy valami..:| de megrpóbálom!:D
11évesen...?
én inkább nyakon vágnálak..
Lehet, hogy én nem illek bele ebbe a civilizációba, de én ezt nem tudom felfogni. 11 évesen?!?! Mi a jó istennek? Azt se tudod, hogy tényleg akarod-e vagy csak múló szeszély az egész... 14 évesen sem más a helyzet, de ez csak az én véleményem. Legalább fejezd be a középsulit. :P Ha már elkezdted egyáltalán. Sok a negatív diszkrimináció.
nekem egy ajakpc-m van, 18 évesen csináltattam, hogy a szüleimnek ne legyen sok beleszólási joga. és még így is azt gondolták túl korai. de legalább amikor kijelentettem, hogy megyek, anyukám még el is kísért :)
Akárhogy is döntesz, szerintem semmiképp se hagyd ki belőle a szüleidet.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!