Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 múltam és minden vágyam 1...

14 múltam és minden vágyam 1 ajakpiercing, de nem tudom, hogy mondjam el a szüleimnek, már tavaly próbálkoztam de akor azt mondták, hogy kicsi vagyok . Vagy ha kérdezés nélkül megcsináltatnám az tul nagy felelőtlenség lenne?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 19:10
1 2
 11/17 anonim válasza:
Hát egyszer énis csináltam nyelc pc-t szüleim megkérdezése nélkül...de elég nagy balhé volt és ki is kellet vennem szóval szerintem nincs értelme megkérdezés nélküll megcsináltatnim,főleg h tudjátok h olyanok a szüleitek h ugyis kiveteti vagy vmi..mert ez csak pénzkidobás.és most ujra elkezdtem fűzni őket h hagy legyen pc-m az ajkamba de ezt se akarják megengedi de most eldöntöttem h addig fogom őket fűzni amig nem engedik meg,és sztem télleg megkérdezés nélkül ne nagyon csinálj pc-t mert vagy nincs szerencséd és kiveteti+balhéznak vagy szerencséd van és benne maradhat.kéteseélyes.
2009. jún. 1. 14:31
 12/17 anonim válasza:

Szia!

Én is 14 vok és nekem megengedtem anyum hogy legyen ajak piercingem meg a fülemet is tágítom XD

2010. máj. 29. 13:42
 13/17 anonim válasza:
én is nagyon szeretnék egy ajak pc-t most nyáron lettem 14. már tavaly ugyvolt h lesz és megengedték de ink viszamondtam...nem parázom csak h miwan ha tél vami bajom lesz lesz kiveszem és aza heg otlesz ? ettöl non fosom te nem? de sztem kérdezd meg és ha még mindig nem engedik ak csináltasd meg és kész:D ha piercinges steril minden szirxarba csinizi ak olyan nagy baj nem lehet..:D
2010. jún. 25. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:

sziaa:] én is 14 vagyok,pont ma kérdeztem meg anyát, hogy lehet-e ajakpiercingem! és megengedte, könnyebb volt, mint gondltam! énis csak azt tudom ajánlani mint a többiek. hogy beszélgess erről a szüleiddel..ez nem olyan mint a tetkó, ha megunod kiveheted vagy cserélgetheted:D..

igen azért kicsit parázok hogy mivan ha kiveszem és nagy nyoma marad vagy a szúrás után begyullad és ki kell szedni vagy valami..:| de megrpóbálom!:D

2010. júl. 21. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:

11évesen...?

én inkább nyakon vágnálak..

2010. aug. 29. 14:25
 16/17 anonim válasza:

Lehet, hogy én nem illek bele ebbe a civilizációba, de én ezt nem tudom felfogni. 11 évesen?!?! Mi a jó istennek? Azt se tudod, hogy tényleg akarod-e vagy csak múló szeszély az egész... 14 évesen sem más a helyzet, de ez csak az én véleményem. Legalább fejezd be a középsulit. :P Ha már elkezdted egyáltalán. Sok a negatív diszkrimináció.

nekem egy ajakpc-m van, 18 évesen csináltattam, hogy a szüleimnek ne legyen sok beleszólási joga. és még így is azt gondolták túl korai. de legalább amikor kijelentettem, hogy megyek, anyukám még el is kísért :)

Akárhogy is döntesz, szerintem semmiképp se hagyd ki belőle a szüleidet.

L/20

2010. szept. 28. 09:49
 17/17 anonim válasza:
11 évesen?:O én akkor még barbiztam nem piercinget csináltattam:o most vagyok 15 és én is szeretnék snakebite-ot de még nembiztos mert fiatal vagyok .. de ehhez képest a 11... hát gratulálok.
2012. okt. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!