Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy adhatnak el. Olyan...

Hogy adhatnak el. Olyan arckrémet, aminek fele hiányzik?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 3. 19:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Frissen bontptt, Garnier, és a kupakján sem volt a maradék.
2019. jún. 3. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Rosszul töltötték meg, ez sajnos nem újdonság. Illetve lehet, hogy marketing fogás, hogy kevesebbet többért eladni.
2019. jún. 3. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Ebben pont annyi milliliter anyag van, amennyi rá van írva!

Láttál te már chipses zacskót?

Na a krémek is csomagolás technikai okokból nincsenek színültig töltve.

2019. jún. 3. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs rosszul megtöltve.

Nagyobb csomagolást adnak mindennek, hogy jobb befektetésnek érezzük azt, amit veszünk, ahogy az előző is írta. Marketing. Úgy adhatnak el ilyet, hogy a profit számít. Ezekbe a krémekbe mindig ennyi van.

2019. jún. 3. 19:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Ennek majdnem fele hiányzott... Szerintem a kép is kiadja, de rakok fel másikat is.

Vettem már sok arckrémet, tényleg nincs tele, de nem egy kráter hiányzik belőle, meg nem a fele...

2019. jún. 3. 19:46
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Nem igaz, soha nem tapashtaltam ilyet, vagy nem látjátok a képen.... Ez egy rosszul megtöltött...

2019. jún. 3. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem hianyzik belőle, szimplán nincs leülepedve az aljára teljesen. Mindíg nagyobb a tégely.
2019. jún. 3. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedd ki egy másik edénybe és mérdd le. Látni fogod hogy nem hiányzik belőle.
2019. jún. 3. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valoban csak nincs leulepedve ha oldalr forditva lenne az enyem is igy nezne ki
2019. jún. 3. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem hiszed el hogy pont annyi van benne mint ami fel van tüntetve akkor mérd le!

Mint ahogy írtàk sokan màr, nincs leülepedve a tégelybe a termék. Csupàn ennyiről van szó!

Ha ennyire zavar akkor írj nekik panaszt. Ez legyen a legnagyobb problèmàd az életben! :)

2019. jún. 4. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!