1/10 anonim válasza:
Dicsérik. Nekem 6 highlighterem van a márkától, és jobbak mint a NYX, imádom őket. Metálos szemceruzám van még, azt is szeretem. Szóval szerintem jó márka, a többi trend it up cuccról is jókat hallottam. Bár nekem a rúzsa az nem jött be, nekem egy fényes van, de a mattok biztos tartósabbak.
2/10 cameronmonaghanbabee válasza:
Igen. Többször is újravásároltam a fehér fixáló púderét :D
3/10 anonim válasza:
Igen nagyon. Én elsősorban körömlakkokat veszek tőlük. Ha 10 nincs akkor egy sem.
4/10 anonim válasza:
Ú, szerintem nagyon jó és nagyon alulhypeolt. Kicsit a Catrice-re emlékeztet, de annál talán hangyányival olcsóbb. Eddig egyetlen termékben sem csalódtam (pirosító, körömlakk, szemceruza, ajakolaj, szemhéjpúder). Tervezek a jövőben többmindent kipróbálni a márkától.
5/10 anonim válasza:
Kinek mi. Én csak 1 körömlakkot és rúzst próbáltam a márkától de nekem abszolút nem jöttek be (főleg a lakk)
6/10 anonim válasza:
Én a korrektorukat használtam. Szerettem, az árához képest szuper volt. De az utóbbi időben nem találom a polcon.
7/10 zuzmo99 válasza:
Szerintem jó, én a púderét használom, bevált, jól fed!
8/10 anonim válasza:
Akárhol olvasok róla, mindig szóbakerül, hogy milyen jó rúzsokat gyártanak. Vettem egyet, egy igazán szép, burgundi színűt, ami krémes ugyan, de mattságot ìgér. A problémám vele az, hogy nem matt, fénylik az egész, nyilván egy krémes matt rúzstól nem várom el a kopogós mattságot, de azért ez vicc kategória. Nyilván ezen túltettem magam, de a rúzs fél óra alatt burgundiról pinkre változik a számon, majd összegyűlik, és csomókban jön le, mindezt anélkül, hogy ettem vagy ittam volna. Soha nem találkoztam még ennyire rossz rúzzsal, szívesen kísérleteznék még a márkával, de ez az egy rúzs olyan szinten elvette a kedvem, hogy inkább adok ki pénzt egy Catrice, Rimmel vagy Maybelline termékre mint erre..
9/10 anonim válasza:
Kóröm lakk,rúzsok jó más termékük kataszrófa mást nem veszek tőlük csak matte rúzst ami megtetszik arnyalatba ha van leárazás, meg majd ugyis kell köróm lakk lehet abbol veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!