Most 13 eves vagyok, szerintetek sminkeljem magam? (suliba)
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:30
3/11 anonim válasza:
Én szoktam.
A baj az,hogy tényleg nagyon roncsolja a bőrt,de én így érzem jól magam :S
4/11 anonim válasza:
nem! minek? suliba azért megy az ember hogy tanuljon vagy nem?? oda minek smink?
5/11 anonim válasza:
Szerintem a bőrödre semmit.Viszont a szemedet kihuzhatod ha akarod szemceruzával vagy esetleg használj szempillaspirált.Meg ha akarsz labello vagy szájfény.:)
6/11 anonim válasza:
13 évesen sok értelme lenne. Csak a bőrödet roncsolnád.
7/11 anonim válasza:
szerintem igen.
én is akkor kezdtem (12 és fél évesen), így érzem jól magam, és nem érdekel, ki mit gondol. az én bőröm, azt csinálok vele, amit akarok!
8/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat!
2010. júl. 7. 15:19
9/11 anonim válasza:
Akkor sminkeld, ha úgy érzed magad jól! :)
Csak ne erősen! :) Vékony alapozó, szempillaspirál és átlátszó szájfény :) de ennél több szerintem ne legyen!
10/11 anonim válasza:
szemp.spirál + szemceruza. mást nem. csak később. fiatal vagy még, ha nagynak érzed magad, akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!