A Douglas-ban tegnap találtam coca-cola vanilla-s szájfényt. Ezt máskor is fel lehet náluk lelni, vagy ez csak időszakos termék?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert nekem nagyon bejön, és jó lenne, ha máskor is tudnék venni.
Nem nagyon járok Douglas-ba, de most ezért nagyon megérte betérnem. :)
2010. júl. 7. 08:24
1/8 anonim válasza:
Kérdezz meg ott egy eladót azt biztos tudja.
2/8 anonim válasza:
hát pár hónapja már lehet kapni, azt nem tudom h meddig tart, de én a sprite-osomat már olyan 4 hónapja vehettem...
3/8 anonim válasza:
ja, és már akkor is volt vaniliás colás is :)
4/8 anonim válasza:
mennyibe kerül egy ilyen szájfény? engem is érdekelne :)
5/8 A kérdező kommentje:
Én most 590.-ért vettem. Nagyon megéri. :P
2010. júl. 7. 18:24
6/8 anonim válasza:
Bocsi az offért, de milyen ízűben volt még? :) És ez milyen márka vagy hogy néz ki? Nem tudnátok mutatni fotót? :$ Én is szeretnék ilyet...
8/8 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm! Nem tudjátok, csak Pesten vannak ilyenek, vagy a vidéki Douglas üzletekben is? És még egy fontos kérdés: 7up-osban nem láttatok? Előre is köszi!:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!