Hulló műszempilla?
Kb. két hete felkerültek életem első műszempilláji. Képzett kozmetikus tette fel, 1D-s, szálas pilla. Nem észleltem semmi problémát csak azt, hogy hullik. Tudom, hogy ez normális bizonyos szintig, de az enyém nem a sajátommal együtt hullik, hanem csak a műszempilla. Tehát amikor találok egy kihullott szálat akkor ahhoz nincs "hozzáragadva" a saját pillám, hanem csak a mű esett ki. Ez gond? Esetleg gyenge a ragasztó? Nagyon vigyázok rá és már a felrakás utáni nap is hullott így ki belőle, ezért nem gondolom hogy én rontanék el valamit.
Természetesen a pillásom is megkérdezem majd, ha megyek, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
A felrakas utan normalis, hogy par db kijon. A 48 orara vonatkozo szabalyokat betartottad?
Alvasnal figyelsz ne fekudd szet? Mennyiszer fesulod? (Tul sokszor sem szabad!) hogyan tisztitod?
Lehet csak te reagalod tul, vagy nem vetted eszre, hogy a sajatoddal hullott ki. 2 het utan mar elegge latszik a hiany, sokan 2 hetente toltetik, hogy mindig ugy nezzen ki mint a friss.
48 óráig nem érheti víz, ilyenkor nem célszerű gőzfürdőt csinálni sem a fürdőszobában. Olajos lemosók és a krémek is tilosak a szemkörnyekre. Hiába kened csak pl a szemöldököd alatti részt, az simán lemászik a pilláid tövébe és oldja a ragasztót.
Ha mindent jól csinálsz akkor valószínűleg szar a pillás ragasztója.
A 48 órára kiemelten figyeltem, mert tudtam hogy “kritikus” időszak.
Nem használok semmit az arcomra csak egy természetes anyagokból készült krémet. Ebben van olaj, de a pillás szerint, ha a szemem környékét kihagyom akkor használhatom (a krémről sajnos nem tudok lemondani különben borzalmas lesz a bőröm).
Alvásra sajnos nem tudok figyelni :D Nagyon mélyen alszom. Ez lehet akkor a gond?
Direkt figyeltem a kihullot pillákat. Pár darab volt, amin rajta volt a sajátom. A többi mind (kb. 90% a kihullot pilláknak) csak magában volt, a sajátom nélkül.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!