Szerintetek ez a típusú férfi divatgyűrű homáros?
2019. máj. 14. 11:44
1/5 anonim válasza:
Nem homáros, de szerintem gagyi. DE neked kell tetszenie, te hordanád, szóval ne másokat kérdezz erről szerintem.
2/5 anonim válasza:
A gyűrű nem "homáros". Azon aggódni, hogy ami tetszik neked az mások szemében "homásros-e" az viszont igen, "homáros".
3/5 anonim válasza:
Nem homáros.
De nekem sem tetszik. Ez kicsit olyan, hogy hadd toljam már mások arcába, hogy Armani gyűrűm van. Nem elegáns, nem kifinomult. Normális öltözködésnél nincsenek nagy látható logók, kivéve sportruházat.
4/5 anonim válasza:
szerintem az a legférfiasabb, ha egy karóra az egyetlen ékszered, de abban kifejezésre juttatod az egyéniségedet.
Egy karóra minden férfierényt szimbolizál
meg persze a jegygyűrű is kivételt képez
29 F, "homár"
5/5 anonim válasza:
Egy férfinak egyszerűen nem jár ilyen csillogó vackokon az esze... Azon jár legfeljebb, hogy fogják beemelni és süllyeszteni a kútgyűrűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!