Anyám szerint ez miért gáz; Megbékél majd vele (színezett szemöldökzselé-használat)?
Pár napja elkezdtem a mindennapos színezett szemöldökzselé használatát, sima Rossmannos, Miss sportys. Avonos az nekem nem jó, allergizál...
Szóval... Azt mondja, úgy nézek ki, mint egy román, vagy mint Kiszel Tünde...
Úgy látja, sz rul áll, pedig a sok buta fiatal, ostoba plázacica által naponta feldobott Insta-Szemöldökhöz képest ez semmi, jóformán alig lehet észrevenni(tudjátok, az a szögletes elejű, pióca-szerű csúnya firka egyes nők homlokán). Na én olyat nem tennék fel! A színtelen zselétől meg olyan áztatott és összeragadt hatása lesz, az meg azért nem jó... Nem vagyok tejfölszőke, még ugyan sötétbarna a hajam, és fehér a bőröm, de kissé rózsás, nem az a hullasápadt, hanem pirospozsgás kicsit.
Ehhez a színezett zseléhez(NEM éjfekete, csak sötétbarna)csak 1 kicsi szempillaspirált teszek fel; meg halványan pirosra festem a számat.
Megbékél ezzel majd anyám? Nem fogja mérgébe kidobni a zselémet? Azt mondta haverom, őszerinte jól áll, meg azt, hogy ne győzködjem, hogy ez így lesz már és kész, mert akkor még rosszabb lesz. Mennyi idő alatt békél meg ezzel anya? Anya amúgy konzervatív nő.
Itt egy link, amihez hasonló a hatása: [link]
Ja és nem egy tiniliba vagyok, hanem huszonéves vagyok már.
22/nő-pár hónap múlva már 23
Miért? Mi van vele? Vagy mi a gond? Komolyan kérdezem.
23 evesen ez a legnagyobb problemad, hogy anyadnak nem tetszik a szemoldokod?:)
Annyira elszomorito, hogy ilyen elettelenek a korombeliek, akiknek az elete sehol sem tart, rinyalnak egy szemoldok zselen anyuci ki ne dobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!