Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az lenne a kerdesem, hogy...

Az lenne a kerdesem, hogy kinek mennyire fajt a haspiercing? Szeretnek rakatni es olvastam egy csomo mindent, de mar lassan kezdem magam meggondolni mivel 4-5honap gyogyulast is irnak, ez igaz?

Figyelt kérdés
amugy nem vagyok egy karcsu testalkatu lany,van egy kis folosleg a hasamon,ez bajt jelent?
2008. nov. 11. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:

A gyógyulás időtartama változó.Megfelelő kezeléssel,segítheted a mihamarabbi gyógyulást,de elronthatod olyannal,hogy pl.:Egy héten belül úszni vagy szoliba mész..Ismerek olyat,akinek fél év alatt jött rendbe,de olyat is,akinek másfél hónap alatt..A fölös kiló,nem okoz gondot,sőt aki nagyon vékony,nem is alkalmas köldök piercingre a hasa.A fájdalom változó.Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.Amúgy,ha szalonban,megfelelő szakember csinálja,nem vészes.Lehet kérni,hogy többször érzéstelenítsék el,ha nagyon félsz!Amúgy youtube-n tudsz nézni videókat,mind a folyamatról,alkatukról,illetve az arckifejezésükből meg lehet állapítani a fájdalmat.

/pici cutte/

2008. nov. 11. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon egyéni az gyógyulási idő, és a fájdalom is. Nekem nem fájt annyira, amennyire féltem tőle, bármikor mernék szuratni újra, viszont 3 hónapig gyógyult.Nincsenek kellemetlen emlékeim, a gyógyulást is el lehetett viselni. Nem baj ha nem vagy karcsú, viszont ha picit több a súlyfelesleg, akkor nem biztos, hogy jól fog állni.
2008. nov. 11. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:
koszike
2008. nov. 11. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Én egyátalán nem éreztem a szúrást, és utána a gyógyulással sem volt semmi gondom. Viszont a barátnőmnek eléggé sok fölös kilója van, főleg a hasán, és mikor ült akkor ugye összegyűrődik hurkába, szóval neki nagyon megnehezítette a gyógyulást, nem szellőzött olyankor eléggé stb.
2008. nov. 11. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
hat nekem is vannak ''parnajaim'' ugymondd de nem tudok toluk megszabadulni es a piercing pedig tetszik
2008. nov. 11. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, nem is éreztem. Nagyon ügyes volt a srác aki csinálta. Az tény, hogy nem mindegy hol csináltatod. Az unokatesómmal egyszerre csináltattuk neki borzalmasan fájt, és utána ki is kellett vennie, majd hónapokig járt orvoshoz, mert elfertőződött. Én a Westendben csináltattam a tetováló szalonban. Tény, hogy kétszer annyi volt, de semmi fájdalmat nem okoztak, elmondtak mindent, és a lelkemre kötötték, ha bármi furcsát éreznék, vagy látnék a gyógyulás alatt rögtön hívjam őket. Tényleg lelkiismeretesek. A gyógyulás nekem is 3 hónap körül volt. Nem volt begyulladva, nem is fájt, de fertőtlenítésnél éreztem, hogy picit csíp, tehát még nem gyógyult be teljesen. De ez sem okozott gondot. Ha tetszik szerintem nyugodtan vágjál bele! :)
2008. nov. 11. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is a Westendben csináltattam (sokadik piercingemként, előszőr és utoljára itt), nekem nagyon elrontották, majdnem 1 évig tartott amíg teljesen begyógyult, pedig nem vagyok se allergiás, és rendesen kezeltem is. Bunkók is voltak.

Egyébként, ha neked tetszik, oké, de nekem pl. nem tetszik, ha "hurkás" hasba valaki piercinget rakat.

2008. nov. 11. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez meglepett! Mondjuk én pár éve csináltattam, de akkor nagyon jók voltak a tapasztalataim. Persze lehet, hogy már rég nem az a csapat van ott. Sajnálom, hogy Neked nem váltak be.
2008. nov. 11. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Marha sokat olvashattál ha a nevét sem tudod, köldökpiercingnek hívják. A rémtörténeteket valszeg olyanok terjesztik, akiknek begyulladt mert ezüstöt tettek bele, vagy fémallergiások. Minden rendben lesz, de ha nem érzed úgy, h szinte mindent megér, minek csináltatnál?
2008. nov. 11. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!