Lányok! Nektek melyik alapozó vált be?
Nincsenek nagy bőrhibáim csupán egységes szín miatt használok alapozót. De sajnos nekem mind átfénylik :( púderral fixálom. (rimmel)
Loreal true match-t használtam eddig hosszabb ideig és maybelline affinitone, de nem váltak be nagyon. Most egy douglas márkásat vettem, még nem próbáltam ki. Alapvetően nem zsíros a bőröm, inkább kicsit száraz. Ezért se értem miért fénylik át :(
Hétköznapra: Mac Studio Fix // Dior Forever 24h
Bulikra, alkalmakra: EL Double Wear // Lancome Teint Idole
De használok előtte primert, utána pedig púdert+fixálót, gondolom ezek is hozzájárulnak a tartóssághoz.
Azért vitatkoznék azzal, hogy bármilyen alapozó megteszi. Ez nem így van. Használtam én is Catrice-t, Maybelline-t, hát ég és föld a különbség köztük, és a mostani, márkásabb alapozóim között.
Mert most még 9-10 óra után is ugyanolyan az arcom, mintha éppen most fixáltam volna le az egészet. Egy Catrice max 2-3 óráig tartott rendesen, utána kifényesedett, foltos lett, és mellé brutál szárította a bőrömet, vagy kiemelte a szárazabb részt. Pedig már akkoris volt egy jól működő arcápolási rutinom, 2 havonta jártam arckezelésre, szóval nem hanyagoltam el a bőrömet.
ma kipróbáltam amit a douglasben beújítottam ez jónak tűnik :)
kezelem én is az arcom rendesen, rendszeresen. sajnos tényleg mióta fogamzásgátlót szedek az arcbőröm szárad. sajnos nem tudok ezzel mit csinálni :( vettem egy yves rocher-es arckrémet ettől remélhetőleg jó lesz, a body shop-osat hanyagolom most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!