Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet fake (hamis) orr...

Hol lehet fake (hamis) orr piercinget kapni Győrben?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a claire's-ben lehet, viszont megnéztem a bolt honlapját, és csak olyat találtam amit "középre" kell rakni. Én olyat keresek, ami "oldalra" való. Nem tudom, van e pontos megnevezése. Ilyet is lehet kapni ebben a boltban, vagy győr területén máshol?

#bolt #Győr #piercing #orrpiercing #hamis orr piercing
2019. máj. 6. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Én Győrben vettem, igaz, 15 évvel ezelőtt :))

A sétálóutcában egy bizsus boltban, ha nincs is meg, tuti más bizsus boltban nézném meg. Bocsi hogy nem túl hasznos a válasz, de olyan mókás visszagondolni. Pesti vagyok 34 éves, de Győrben jártam egyetemre, 19 évesen vettem egy mágneses fake orr piercinget és a párom (aki már a férjem és 3 gyerek is van :) ) tiszta idegbaj lett mert nem tetszett neki. Volt nagy röhögés, amikor kiszedtem, hogy csak hamis és nincs is átszúrva :)

2019. máj. 6. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Van “oldalra valo” is a claire’sben. De ha csak megnéznéd, hogy áll, tudsz csinálni magadnak otthon is.
2019. máj. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!