Vízálló szempillaspirál strandra?
Figyelt kérdés
Nem fog lejönni?2010. júl. 6. 11:21
1/7 anonim válasza:
A vízállónak a cseppállót hívják, egy kis esősidő vagy egy kissebb sírást még kibír. Könnyűbúvárkodni ne abban menj. Kozmetikus tud úgy szempillát festeni hogy festékkel (mint a hajat de ezt házilag tilos mert megvakulhatsz), az nem jön le a víztől.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. júl. 6. 12:22
3/7 anonim válasza:
próbáld ki
fesd ki a szempillád és álj be a zuhany alá:) ha lejön nem fogja kibírni a strandot se!
4/7 anonim válasza:
Jó az első ötlet, de hidd el nem halsz bele ha strandon természetesebb vagy és nincs rajtad smink!
19/F
5/7 anonim válasza:
nekem van vízálló szemtusom meg szempilla spirálom, egyik se jön le csak ha dörzsölöm.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
23:41 - Megmondanád, milyen márkájúak?
2010. júl. 7. 09:04
7/7 anonim válasza:
Én tavaly nyáron végig tudtam használni szempillaspirált a Balcsiba is, és nem jött le, csak valóban akkor, ha agyondörzsöli az ember a vizes pillákat. Annak idején Miss Sporty vízálló szempillaspirált vettem, mert ez volt a legolcsóbb, de gondolom a drágábbak még jobbak. Majd idén nyáron azokat próbálom ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!