Ál ajakpiercing? Hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Karika ajakpiercingről van szó. Régebben szerettem volna csináltatni, de ma már nem szúratnám át a számat, viszont néha poén lenne, ezért álpiercing, csak ilyen rárakható. Hol tudok ilyet venni és mennyiért?2010. júl. 5. 20:44
1/12 anonim válasza:
én a pécsi ÁRKÁDban vettem, 100 ft volt, bizsuboltban:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem szarság az áll pc. Csak Rajoskodnak vele a gyáva emberek:D
3/12 A kérdező kommentje:
Én nem gyáva vagyok =) egyszerűen csak lehet hogy megbánnám, ha igazit rakatnék. Csak mivel régebben nagyon szerettem volna, ezért jó lenne egy ilyen. Az első válaszolónak köszi =).
2010. júl. 6. 10:50
4/12 anonim válasza:
ajak piercing 1-2 nap alatt beforr, ha kiszeded, és csak egy pici rózsaszínes pöttyöt hagy, később az is beforr.. szal inkább csináltasd meg, mert az tényleg hülye dolog, ha csak ilyen ál szar van, és nem mertél igazit csináltatni :D nekem igazi van, mégcsak nem is fájt, és gyorsan begyógyult :D
15/L
5/12 anonim válasza:
Nagyon gáz lennél :D De ha téged nem zavar...-.-'
Tudod, vannak olyanok, akiknek a piercing nem divat :D Látom, te nem közéjük tartozol :D
6/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán ez volt a kérdésem. Szerintem mielőtt válaszolnátok valami egészen másra, olvassátok el figyelmesen ;)
2010. júl. 6. 19:06
7/12 anonim válasza:
végigolvastam, csak elmondtam, hogy szerintem bénán nézne ki, jobban megérné egy igazi piercing, mondom, ha meggondolnád magad, pár nap alatt beforr.
nekem is van ajak pc-m, elmondták az ilyeneket szúrás előtt.
15/L
8/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy hol lehet ilyet kapni. Westendben lehet?
9/12 anonim válasza:
15 éves korban még lehet gyávaságról, bátorságról beszélni, afelett a kor felett meg csak mosolyognak a kommenteiteken. én a munkám miatt nem rakhatok állandót, de ál-piercing nagyonis érdekelne, egy-egy buli alkalmával berakni.
10/12 anonim válasza:
a 15 évesnek és szüleinek is csak gratulálni tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!