Milyen színeket használjak?
Figyelt kérdés
Inkább hideg tónusú a bőröm, de az alapárnyalata sárgás. A szemem kék, a hajam inkább kékes beütésű közép/sötétbarna. Milyen árnyalatú pirosító, highlighter, szemhéjpúder stb menne hozzám? Előre is köszi.2019. ápr. 24. 20:48
1/1 anonim válasza:
Szemhéj púdernek én valami hideg tónusú barnás színt választanék, füstös sminket készítenék belőle, ez kiemelné a kék szemed. Ha hideg a tónusod én kerülném a nagyon piros / rózsaszín pirosítókat, inkább válasz valami barackos árnyalatot. Highlighterből sminkhez illően többfélét alkalmazhatsz. Hideg tónushoz mennek, a lilás, ezüstös színek, de viszont választhatsz aranyt is, az nagyjából mindenkinek illik. Sminkes vagyok, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!