Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elítélitek azt, aki kínai,...

Elítélitek azt, aki kínai, kamu "márkás" sminkeket vesz?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy pl. ilyen meg olyan Kylie matt rúzs, KKW kontúr szett, Urban Decay paletta, Nyxes fixáló spray (igen, már a Nyxet is koppintják), és ez mind szettben mondjuk 3 ezer ft.

Barátnőm szeretne Facebookról ilyen smink szettet rendelni, de próbáltam lebeszélni, hogy nem jó ötlet kamu kínai sminkeket venni, főleg, hogy borzalmas a minősége, és az összetevői sem a legszebbek. Igaz, én sem tudnám ezeket mind megvenni, de legalább Nyxes boltban veszek eredeti termékeket, vagy drogériában Maybelline terméket... Hetente figyelem a leárazásokat, hogy ha valami megtetszik, akkor gyűjtök rá.. De nem vinne rá a lélek, hogy kamu márkát vásároljak, amiket utána az arcomra kenek. :S Próbáljam továbbra is lebeszélni?

2019. ápr. 22. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért is lettem lepontozva mikor normális választ adtam? A pontozással a válasz hasznosságát kell értékelni, nem pedig kifejezni azt hogy nem tetszik a másik válasza mert nem egyezik a vélemény
2019. ápr. 23. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem az a gáz, hogy copy; az a gáz, amiket ezek a termékek tartalmaznak.
2019. ápr. 23. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj az ilyen copy cuccokkal, hogy gyenge minőségűek, pénzkidobás.

A fentebb említett Revolution tényleg nagyon jó dupeokat csinál 2-4000 forintos áron, sokszor még jobb összetevőkkel mint a nagy márkák, pl a piros pigmentjeikkel sosem volt bajom, de gyulladt mar be a szemem agyonhypeolt garantáltan eredeti márkás szemfestéktől.

Pont egy szemfestékpaletta évekig tart, nem romlik meg, de egy matt rúzs is ha minden nap használod ugyanazt is hónapok mire elfogy, akkor mar annyira nem is sok érte 5-6 ezer forint.

2019. ápr. 23. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért itélnék el? Pont leszarom melyik lány mit ken a saját bőrére.
2020. júl. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!