Golyos parfumnel tapasztalta ezt valaki?
Figyelt kérdés
valami nem stimmel vele, aligjon belole, nem mondom hogy semmise de nem ugy ahogy kellene. Van ennek valami technikaja hogyhogy kell beinditani? sajnos blokkjat kidobtam mar nem tudom vissza vinni, csak duhit,hogy nagyon tetszik es alig tudom igy hasznalni...2019. ápr. 6. 18:06
1/2 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy jól felrázod, esetleg a tetejével lefelé tárolod? Akkor sem jön belőle? Ezeket ha megcsinálod és megmozgatod picit a golyót az ujjaddal, akkor kéne, hogy jöjjön belőle.
Nem nagyon használok ilyet, de ez eddig mindig működött. Próbáld ki, hátha jó lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
pfhu sajnos mar mindent csinaltam vele :( es ilyenkor egy picit jobb de utana ujra semmi....mindegy hat nagy nehezen jon belole csak hat nyilvan nem a legjobb es azthittem en rontok el valamit! azert koszonom! ment a zoldkez
2019. ápr. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!