Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fültágító behelyezése...

A fültágító behelyezése fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

fültágítót nem lehet rögtön behelyezni, gondolom ezt tudod, hogy ahhoz idő kell.

És attól is függ, hogy magadnak szeretnéd-e csinálni, vagy szakemberrel csináltatod.

ha szakamberrel csináltatod, ő megmondd neked mindent, ha pedig magadnak szeretnéd, akkor folyamatosan kell tágítanod a füledet 1-2-3.. mm-s dolgokkal. ( nyalókapálcika,szívószál..)

És amugy nem annyira fájdalmas. ismerősöm is magának csinálta, csak addig rossz amíg átdugod a lyukon a nagyobb méretű tárgyat. :D

2010. júl. 4. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Multkor a szalonban előttem csináltak egy csajnak fűltágítást ..nagyon sírt annyira fájt neki. Én tetoválást csináltattam és kérdeztem a művészt, hogy mi fáj a legjobban ( piercing, tetoválás, fültágítás ) és aztmondta hogy általában a fültágítás a legfájdalmasabb.
2010. júl. 4. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

gondolom annak a csajnak csiga volt előtte betéve, és rögtön azt tették bele, amit ő akart nem? :O :DD

Barátnőm mm-enként haladt felfelé a 6ig. és betette a tágeszt, és aztmondta hogy csak addig fájt, amíg azt a tárgyat ami 2-3-4-5 mm át tette a lyukon. :)

2010. júl. 4. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

és te, hová csináltattál tetkot, és mit?

fájt?

csak azért kérdezem mert énis szeretnék. :D

2010. júl. 4. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél tágító készletet és akkor nincs vele nagy gond és nem is fáj annyira. A kezdő készletben az elején nagyon picivel nő csak a méret és így van ideje tágulni és ha meggondolod magad szépen vissza is húzódik (tapasztalat). Szerintem megéri megvenni a készletet.

20L

2010. júl. 5. 10:02
 6/8 anonim válasza:
78%

Hát mondjuk csigával nagyon fájdalmas sztem, és borzasztóan roncsolja a szöveteket..

Szal én inkább ajánlanám a fokozatos tágítást..

Ja, és ne legyél türelmetlen, mert anno én is az voltam, aztán vissza kellett "növesztenem" eredeti méretre(N) mert ugye begyulladt..

Szal úgy két hetente cseréld le nagyobb méretűre.

2010. júl. 5. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Tégytótol függ. A szilikonost bele kel paszírozni. Nkm fém van ilyen kis gyémántokkal kirakva. Annak csavaros a háta és csak berakom és rácsavarozom.
2010. júl. 5. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
az. van osztálytárdsamnak.fúúj undorító(de amugy a ygewreket bírom:))
2010. júl. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!