Van olyan budapesti Yves Rocher bolt, ahol kevésbé bunkók vagy lenézőek az eladók?
Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 17:43
1/9 anonim válasza:
Ha nem mondod meg hogy melyikben voltál, akkor nem fogunk tudni segíteni.
2/9 anonim válasza:
Óbudán találkoztam kedvesebb előadókkal, de tényleg nagyon sok helyen bunkók..:(
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm második a normális választ. Abban még nem voltam, az Eurocenteres az?
Hát igen, nekem az Allee-s, Árkádos, Duna-plázás üzletekkel kapcsolatban kifejezetten rossz tapasztalataim vannak, bunkózás, mintha-ott sem lennék. Az Aréna plázában csak simán egykedvűek voltak, az még jó is. :D
2019. márc. 31. 11:49
4/9 anonim válasza:
Hát én sokfele voltam ilyen boltban, de még sehol nem voltak velem bunkók
Budaörs Auchan, Allee, Árkád, Köki, Aréna
6/9 anonim válasza:
A folyamatos radtapadasnal jobb,ha nem zaklTnak. A nyugatinal az Eiffel ter mellett a C.osta Cafenal foglalkoznak az emberrel es kedvesek.
N
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem csak velem voltak bunkók (kifejezetten), hanem másokkal is a facebook oldal szerint is...
2019. ápr. 8. 16:07
9/9 anonim válasza:
Én egyszer voltam a kökisben. Egy fiatal lany egyből odajött segíteni. Olajat szerettem volna de nem volt kirakva, megnézte a polc aljában is és megkérdezte a kolleganőjét is. Max 2 percet voltam bent de nagyon kedvesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!