Helix piercing?
Figyelt kérdés
Milyen következményei lehetnek a helix piercingnek? Pl. olvastam, hogy ha a nyelvpiercinget rossz helyre szúrják, elveszítheted az ízlelést... Ilyenekre gondolok. Ilyen következményei lehetnek a helixnek?2019. márc. 26. 13:38
1/2 anonim válasza:
Ezek az akupunktúrás pontok. Szóval ujjak-kéz-bőrproblémák stb. Egyébként én nem aggódnák emiatt. Kevés esélye van, hogy bármi problémád lesz belőle. Nekem is van két helix, semmi probléma nem volt, illetve még tervezek is.
2/2 anonim válasza:
Nyugi, ezek 99%-ban csak városi legendák, amiket azért találtak ki, hogy könnyebben lebeszéljenek a piercing szúrásról. Nem a nyelv piercingtől sem fog leszáradni a nyelved, nem veszítheted el teljesen az ízérzékelést, a mellbimbó piercing nem zárja el a tejcsatornákat, a szemöldöktől nem vakulsz meg, stb. Nagyon ritkák azok az extrém piercingek, amiktől komoly bajod lehet. A helixnek az a következménye, hogy akár 2 évig is eltarthat a gyógyulása, és ezalatt okozhat kellemetlenségeket. Ha hozzáértővel szúratod és rendesen kezeled, más bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!