Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Kevesebb, mint 48...

Segítség! Kevesebb, mint 48 óra előtt mentem szaunáb, és ki hullottak a műszempilláim mit csinalják?

Figyelt kérdés
Nagyok csúnya lett így. Mit mondjak a szempilla stylistomnak??
2019. márc. 23. 08:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki mit csináltál és legközelebb várd ki a 48 órát.
2019. márc. 23. 08:37
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap megkérdezted h lehet e menni.....

Kaptál rá választ h ne menyj. Így jártál.

..

Bàr nekem kamu szaga van a kérdéseidnek

2019. márc. 23. 10:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy én kérdeztem? Meg amugyis kivagy te?
2019. márc. 23. 10:41
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Így jártál, megérdemelted. Mit csinálj? Elmondod mi volt, feltölti, és most nem leszel olyan hülye, hogy idő előtt szaunázol.

Vagy milyen választ vársz? Hogy ragaszd vissza magadnak?

2019. márc. 23. 11:28
 5/12 A kérdező kommentje:

Miért bunkó itt mindenki? Csak egy egyszerű kérdés volt

Azt hittem ez a 48 óra csak valami biztonsági dolog, nem régóta van csak műszempillám. Nem szabad, mostmár ezt is tudom.

2019. márc. 23. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem egyszerű kérdés volt, mert már a dolog megtörténte előtt kaptál válaszokat, hogy NEM!!! Az is a te kérdésed, ez tuti. Ennek ellenére mégis megcsináltad, és most picsogsz, hogy mi vagyunk a bunkók. Tipikus agyatlan, buta liba, szempilla, körmös, meg szauna, de ész... Na az nincs.
2019. márc. 23. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Menj vissza és rakass újakat.
2019. márc. 23. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Kerdező nyugi az oldalon nem csak téged bántanak.
2019. márc. 23. 16:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Hogy mondhatsz ilyet hogy agyatlan liba amikor nem is ismersz? Kettőnk közül az agyatlan te vagy, mert nem engem minősít hogy ilyeneket irkálok idegen embereknek.
2019. márc. 23. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Azt hitted valami biztonsági dolog. Akkor miért nem tartottad be? Ezeket nem véletlen találják ki... bekell tartani minden hasonló dolgot, mert pontosan ilyen szerencsétlenségek történnek. Ha egy gyógyszerre az van írva hogy napi 2dbot vegyél be, ne adagold túl, akkor is többet veszel be mert hátha hamarabb meggyógyulsz?

Menj vissza a szempilla stylistodhoz és csináltasd meg. De abban biztos lehetsz hogy utána a többi vendégednek név nélkül rólad fog mesélni hogy milyen buta és béna voltál ;)

2019. márc. 24. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!