Segítség! Kevesebb, mint 48 óra előtt mentem szaunáb, és ki hullottak a műszempilláim mit csinalják?
Tegnap megkérdezted h lehet e menni.....
Kaptál rá választ h ne menyj. Így jártál.
..
Bàr nekem kamu szaga van a kérdéseidnek
Így jártál, megérdemelted. Mit csinálj? Elmondod mi volt, feltölti, és most nem leszel olyan hülye, hogy idő előtt szaunázol.
Vagy milyen választ vársz? Hogy ragaszd vissza magadnak?
Miért bunkó itt mindenki? Csak egy egyszerű kérdés volt
Azt hittem ez a 48 óra csak valami biztonsági dolog, nem régóta van csak műszempillám. Nem szabad, mostmár ezt is tudom.
Azt hitted valami biztonsági dolog. Akkor miért nem tartottad be? Ezeket nem véletlen találják ki... bekell tartani minden hasonló dolgot, mert pontosan ilyen szerencsétlenségek történnek. Ha egy gyógyszerre az van írva hogy napi 2dbot vegyél be, ne adagold túl, akkor is többet veszel be mert hátha hamarabb meggyógyulsz?
Menj vissza a szempilla stylistodhoz és csináltasd meg. De abban biztos lehetsz hogy utána a többi vendégednek név nélkül rólad fog mesélni hogy milyen buta és béna voltál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!