Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan szerezzek nagy, lógós,...

Honnan szerezzek nagy, lógós, “bizsu kinézetű” fülbevalókat minőségi, nem oxidálóbó anyagokból?

Figyelt kérdés

Mindig is különösen érzékeny voltam az ékszereim minőségére, így hosszú évek óta kizárólag arany, ezüst, nemesacél ékszereim vannak.

Nem látom sok értelmét annak, hogy megveszek egy bizsut, és hónapok múlva már hajíthatom is a szemétbe, mert az olcsó réz-cink ötvözet hamar eloxidálódik, és onnan már nincs visszaút.

Viszont egy ideje nagyon tetszenek a nagyobb méretű, rojtos, főleg műanyag elemeket tartalmazó fülbevalók.

Fast fashion üzletekben nem merek ilyeneket venni, mert habár ezeknek kb. csak a bedugós része fém és nem is nagyon látszik, nekem számít a minőség.

Tehát: honnan tudnék ilyen ékszereket szerezni nemesacél vagy 925-ös ezüst véggel?

Tudom, hogy ilyen anyagokból jellemzően letisztultabb, minimalistább és “örök darab” ékszereket szoktak készíteni, de valaki mégis tud ilyen helyet, ahol lehet rendelni?

2019. márc. 16. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináltass :)
2019. márc. 17. 00:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Sehonnan, olyan csak bizsuból van, illetve a Tesco-ba lehet kapni platinából is olyan kinézetűt a Six márkától, de nem érdemes, mert borsos az ára, kb. 1500 Ft 1 db
2019. márc. 19. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A platina ára jelenleg a 16karátos arany árával verseng, úgyhogy azt biztos nem kapsz a tescoban:) szerintem az orvosi fémmel kevered.
2019. márc. 19. 16:31
 4/4 mezsoo válasza:

Jó minőségű tartós bizsu fülbevalót (aranyozott ,ródiumozott vagy acél kivitelben ) kopásállók ! itt találsz :

Kék Katica Bizsu Újpesten a Kemény Gusztáv utca 1. szám alatt az 1 Metrótól 2 percre.Pontos infó a

[link]

2020. febr. 11. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!