Műszempilla károsítja a szempillát?
Nekem 1d pillám volt fél évig, két hetente volt töltés. Jó pilláshoz jártam, aki minőségi anyagokkal dolgozik. Leszedettem mert az elmúlt 3 hónapban nem volt időm eljárni töltésre, most teszi majd újra. Konkrétan semmit nem változtak a pilláim, nem tört le egyáltalán és nem is hullott semmit. Pillásom szerint akkor megy tönkre, ha rossz alapanyagokat használ, nem jó szakember a pillás vagy ha a saját pillához képest túl sokat/hosszút tesznek fel. Akkor is tönkre mehet, ha rosszul ápolod.
Pl nekem rövid és vékony szálú pilláim vannak. Nekem eleve az 1d tetszik, majd később a 2d-t is ki fogom valószínűleg próbálni, de a 3d már sok lenne. Hosszban 1-2mm-el lehet több a mű a sajátnál. Ha valaki felrakat egy 6D-s seprűt, ami a szemöldökéig ér, azt el is hiszem, hogy letöri a pillát. Vagy ha ázsiacenteres alapanyagokkal dolgozik.
Kihullik a pillád. Mindenki pillája kihullik. Nem a ragasztótól hullik ki.
Nyilván károsítja. De 1 alkalomtól nem lessz semmi baja. Ha meg igen akkor vagy szar volt a pillás és trehàny munkàt végzett vagy gagyi ragasztót hasznàlt.
Egy jól feltetr műpilla akkor jó ha az eredeti pilláddal esik le.
Minden ember pillája cserélődik max 2 hónap alatt.
Jó szakembernél nem lesz baj.
Persze leoldásnál kevésnek és rövidnek tűnik, de csak mert megszoktad, hgy hosszabb és dúsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!