Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok barátom magának szúrta az...

Sok barátom magának szúrta az ajakpircingjét én is kiakarom! Ha nekik sikerült akkor nekem is fog! Nem?

Figyelt kérdés

Sok ismerősön majának szúrta az ajakpiercinget,és nem lett semmi bajuk,igaz mondták hogy fájt de ezt így helyes!

Van tűm,bőrfertőtlenítőm és lidokain spray-m is!

Gondoltam kiszúrom magamnak!

Sztetk ó ötlet??

Végülis ha nekik sikerült nekem is sikerülhet!

2008. nov. 9. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tenném.Szerintem erre ne sajnáld azt az 6-7 ezer forintot, mert az egészséged múlhat rajta.Inkább bízd szakemberre,ő tudja mit és hogyan kell csinálni, nem fogja elrontani.De mi van akkor ha átszúrod magadnak és elrontod? Rossz helyen szúrod át, rosszul? Egy életen át viselheted a helyét.Nekem is vannak ismerőseim akik próbálták, de nekik nem sikerült.Volt aki a köldökét szúrta át, és utánna nem tudta beletenni a piercinget (nem ment át).Más meg a szemöldökébe rakatott, neki meg kiszakadt.
2008. nov. 9. 17:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát igen!

De szakember nem csinálja meg nekem mert 14 éves vok,és 16 év felett csinálják meg!

2008. nov. 9. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Jézusom! Miért keserítenéd szerencsétlen szüleidet???
2008. nov. 9. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:

de megcsinaljak annyi evesen is :)

en 13 vagyok,es nalunk is 16-tol lehetne.de kaptunk papirt,a z egyik szulom alairta es megcsinalta amuyg koldokbe csinaltattam :) es semmi baja azota se

2008. nov. 9. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
bocsi a hibakert :P
2008. nov. 9. 18:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2008. nov. 10. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem ajánlom, hogy maganak csináld. Bízd szakemberre, és akkor tuti, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Ők tudják, hogy mire kell figyelni, hogy kell szúrni és érzésteleníteni. Hidd el érdemes rászánni a pénzt, és ha a szüleid aláírják a beleegyezést meg fogják csinálni. Ha nem engedik akkor inkább várj vele. :)
2008. nov. 11. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Okéka!

Köcy a válaszokat!

2008. nov. 11. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Én piercingessel szúrattam kb 5 éve, és tőkre fájt. Gondolj bele ha te szúrod, a fájdalom miatt tuti ferde lesz, akkor meg már nem tudsz mit csinálni. Én azóta már kivettem. A helye meg ottmarad.
2008. nov. 17. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:

én ismerőssel csináltattam. és semmi baja.

mindegyik ismerősöm aki magának szúrta elégedett volt vele. és több rossz véleményt hallottam piercingesekről..

te döntésed.. kockáztatsz vagy sem..

én ha nemis piercingessel ,de olyannal csináltatnám aki már csinált egyszer kétszer:D

2009. aug. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!