Ínyfék piercing (smiley pc) vélemény?
Köszi, de nem kell a "ha neked tetszik ne foglalkozz más véleményével; ha mások véleménye alapján döntöd el, hogy akarsz e akkor inkább ne" stb. szöveget.
Csak kérdezem, a véleményetekre vagyok kiváncsi, tesztik vagy sem?
Nekem tetszik,nekem is van nehány pcm,de ez az egyik amit nem vállalnék be.
Nagy esélye van,hogy kiszakad,elvégre pici,gyenge a bőr ahova szúrják,plusz eszméletlenül bántja a fogakat. Azért meg nem éri meg,hogy leb.aszkodja a fogzománcom😅
17:41 hat okee... azért tettem fel ezt a kérdést, mert láttam, hogy nincs olyan, ami véleményre kíváncsi és legjobb tudomásom szetint egyszer tettem fel a kérdésr, de hát te biztosan jobban tudod, hisz látszik, hogy az értelmiséghez tartozol ;)
Utolsónak: igaz, nagyon macerás, bár sztem ha figyelsz rá nem szakad ki és ha kicseréled a fémet pl.: műanyagra vagy szilikonra nem koptatja a fogzománcot, szóval ha ezek miatt nem szeretnél, sztem gondold át mégegyszer, mert egész jó megoldások vannak, de persze teljesen megértem a véleményed. Köszi az éttelmed választ. :)
Amit linkeltél, ott az első sorban a 4. és a 6. pl. tök jól néz ki a rúzzsal együtt.
Szóval van amikor jól néz ki, de nekem személy szerint annyira nem jönnek be a szájban levő piercingek.
Nekem nagyon tetszik :D . Szerintem nagyon jól áll egy lánynak egy ilyen PC . ( Mert ez inkabb lanyoknak való szerintem) . Egyébként egyszer láttam még csak ilyet élőben. Nem egy gyakori pc. De szerintem nagyon szép😊 .
18/F
Nem tetszik, gagyi.
Ez annyira látszani se látszik, mint bárhol máshol csak ha fülig érő mosollyal vicsorogsz, a nyelv pc se látszik, de arra lehet vibis bocsót venni xD
Arról nem is beszélve, hogy szétcseszi a fogzománcot!
Szeretem a PCket, de van 2-3aminek semmi értelme vagy látványossága sincs.
Jelenleg 2 microdermal lassan elgyógyul. A gerincemen fut végig egy tetoválás s a nyakamnál 2oldalára lövettem őket és terveztem,készítettem egy egyedi ezüst nyakláncot rá, úgy hogy a lánc végei a bogyókra illeszkedik. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!