1/13 anonim válasza:
Egyaltalán nem. Most nagyon divatos!
2/13 anonim válasza:
Nem, ha méretben a jó ízlés határain belül maradsz. Nekem van ezüst és arany is, mindkettő 5-6 cm. De ez a 10 centis közönséges, és egyébként köszönjük a csöppet sem rasszista és bántó kérdést. :)
3/13 anonim válasza:
Nem jutna róla eszembe, hogy cigányos lenne. Úgy látszik, a divat ismétli önmagát, vagy már nem tudnak annyi újat kitalálni, mert az 1980-as években is divat volt.
4/13 anonim válasza:
Hát, errefelé még mindig csak a cigánylányok hordanak ilyet, bár a kamu arany sokkal tipikusabb. Fehér nőn nem láttam ilyen hordókarikát a 90-es évek eleje óta.
5/13 anonim válasza:
Most valóban elég nagy divat. Amit linkeltél, nekem is tetszik. Egyszerű és elegánsan is hordható.
A cigányok általában nem ilyen minimalista fülbevalókat hordanak, hanem az ennél sokkal vastagabb, és a “csavart” verziót, mert ez valami hagyomány náluk.
Az sem mindegy, hogy egy egyszerű fekete vagy fehér miniruhát akarsz feldobni vele, vagy egy rikító virágmintás darabbal kombinálod.
6/13 anonim válasza:
[link] a cigányok ilyet hordanak.
8/13 anonim válasza:
Szerintem az. Az én barátnőm cigány és ő neki ilyen is van csak arany és nagyon szereti eléggé sokat hordja. Na meg a sógorjaim párjai is ilyen arany karikát hordanak. 21/F
9/13 anonim válasza:
8-as vagyok! A 6-osnak is igaza van! Tényleg olyat is hordanak a cigányok, a rokonaim legalábbis biztos.
10/13 anonim válasza:
270 Ft-ért kizárt, hogy ezüst lenne, nemsokára rondán meg fog feketedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!