Milyen színű smink áll jól? (Kép) 20/L
Zöld a szemem, a hajam közép barna, világos, átlagosnak mondható bőröm van. Burgundi és barna szemsminket szoktam alkalmakra készíteni, de már unom. Nagyon sokáig tartott a tökéletes rúzsokat megtalálni. (hideg tónusó lila, vörös és barna) Milyen színek, színkombinációk állnának jól? A szemformámnak milyen alakú szemsmink állna jobban? (Kerekebb vagy v-szerűbb)
Képet köldök privátban, ha a leírás nem volt elég.
20/L
Nekem küldhetnél képet, aztán próbálok segíteni. :)
22L
Nekem is zöld szemem van.
Én eddig csak neutrális rózsaszíneket használtam, de újabban teljesen rákattantam a füstös szemre.
A mélyítővonalba egy elég intenzív meleg, kissé pirosas-korallos rózsaszínt használok - igen, meleg, annak ellenére, hogy hideg tónusú a bőröm és a szemem is szürkébe hajló, de ha a szem kiemelése a cél, akkor olyat kell rákenni, ami egyébként “üti”, tehát a vele szemben álló komplementere.
A mozgó szemhéjamra egy barack színű highligtert teszek, a szemem alá, illetve a sarkokhoz egy kis lila, a még drámaibb tekintet érdekében pedig ugyanide egy sötétebb szürke.
Ez után jön a tus alul és felül is, hogy keretezze a szemem, majd a szempillaspirál.
És ha ehhez az egész külsőhöz a Mac “Back in Vogue” árnyalatú rúzsát használom, teljes lesz az összhatás, és 10 méterről is látszik a zöld szemem.
Színek helyett az egyszerűbb természetesebb sminkedet keresd mi áll jól.
Az Értelmes Pasik ezerszer jobban szeretik az olyan nőket. Tapasztalat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!