Sminktetoválás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék szemöldök száltetoválást csináltatni. Akinek van, kit ajánl és kit nem? Valaki megbánta? El lehet rontani? Én nem akarok feltűnőt, csak nagyon szolidat, ilyen téren is lehet választani? Illetve éles széleket sem, attól félek, megcsinálják és baromira nem tetszik majd...nekem nagyonritka a szemöldököm, a vége el is tűnik. Meddig tart?
2019. febr. 15. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jóhírű szalonba menj csak. Nekem vidéken csinálta egy állítólag jó kozmetikus, mégis nagyon csúnya lett. Inkább fizess érte sokat, mert jó pár évig nézegetni fogod.

Patkós Alexandrához készülök most javíttatni.

2019. febr. 15. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh köszi
2019. febr. 15. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
És úgy számold, hogy egy minőségi munka olyan 70 ezernél fog kezdődni. Ezen alul gyanús.
2019. febr. 15. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
És annyiért már elronthatatlan legalább?!
2019. febr. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!