Lányok! Ki találta ki a hófehér körömlakkot, és az egy kézfejen több színű lakkot?!
Mindkettő hülyeség. A hófehér úgy néz ki, mintha valaki óvodásként otthon festegetné magát a hibajavítóval, az egyik ujjon másra festeni meg már óvodánál is furcsább. Jó, van akinek jól áll, de az inkább körömfüggő, neki alapból nem is kellene festenie magát, mert szép.
Ez bejön a férfiaknak? Vagy kinek akartok tetszeni? Mindig azt hallom, hogy a magassarkút a férfi elnyomás kényszeríti rá a nőkre... de ezeket a brutál körömlakkokat ki? És miért olyan, mint a vírus, hogy valaki elkezdi, és mindenki leutánozza, és senkinek nem jut eszébe, hogy ez csúnya?
Jezusom...🤣🤣🤣
Es a pasik miert sminkelnek, miert viselnek rozsaszin v naku polot? Istenem...😂😂😂🤣😩
Anyum mindig azt mondta, mintha diszperzitbe mártottam volna. :)
Engem nem érdekel, kinek mi a csúnya, és hogy a férfiaknak tetszik-e. Nekem tetszik. És "az én időmben" nem volt sajna ennyire fehér, nem bézs, nem áttetsző fehér lakk, úgyhogy én bespájzoltam belőle.
Nagyon meglepő lesz: magamnak akarok tetszeni. Azért lakkozom fehérre, vagy akármilyen színre, azért hordok magassarkút, stb., mert nekem tetszik.
Neked nem tetszik, másnak meg igen. Ennyi.
Divat színek körömlakk trendek ez olyan mint egy divatos ruha, öltözék egy kiegészítő termek.
Valaki elkezdi és sokan folytatják... ennyi. Ez csak jon...
A férfiak furcsa divatjáról is megvan a véleményem, igen, az se tetszik. De nem is kell. :D :D :D
Ja, reméljük ez a hipózás hamar kifut, de ez a 4/5-ös lakkozás már tart pár éve, és nem akar véget érni.
És téged ez miért zavar??
Ízlés kérdése, hogy ki mit tart hülyeségnek. Attól még, hogy te azt mondod, nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!