Szerintetek kicserélhetem már a köldökpiercingem?
Még hagyd benn legalább egy hónapig. Az ilyen piercingeknek van egy látszólagos és egy teljes gyógyulási ideje, előbbi 2-3 hónap, utóbbi 6-10. Ha valami baj van az ékszerrel, akkor 2-3 hónap után tehetsz bele másikat, de a többszöri cserélgetés nem ajánlott a teljes gyógyulás előtt.
A betadin és víz egyébként nem túl jó, mozgatni se nagyon kéne. A vízben nagyon sok baktérium van, minél kevesebb éri, annál jobb. Használj octenisept sprayt, két kis fújás naponta, és kész. A jódozatlan sóoldat is jó rá. Szerintem megéri időt fordítani a kezelésére, nagyon csúnya tud lenni egy gyulladás, maradandó heget is hagyhat, ha nincs szerencséd, plusz ha nem is gyullad be, kezelés nélkül elhúzódhat a gyógyulás.
Az enyém is jól nézett ki 2 hónap után, aztán a negyedik hónapnál begyulladt, pedig folyamatosan kezeltem, ebből is látszik, hogy tovább tart a teljes gyógyulás, mint ahogy érezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!