Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted ciki a fake orrkarika?

Szerinted ciki a fake orrkarika?

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Igen
2019. febr. 9. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát, én azért nem szeretem az ilyen fake dolgokat, mert a legtöbbjük igen könnyen kieshet/leeshet, meg na.

De ha valaki pl. azért hordja, mert szúratni szeretne, és kiszeretné próbálni, hogy milyen, akkor oké.

De szerintem a szúratás az jobb megoldás, mert oké, hogy az elején szenvedős, de miután meggyógyul nincs vele semmi baj, és ha kiveszed, akkor is alig látszik.

De most, hogy ciki... én nem pártolom.

2019. febr. 9. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mindenki azt hordjon, ami neki tetszik.
2019. febr. 9. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A kamu dolgok cikik.
2019. febr. 9. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazából tisztában vagyok azzal, hogy nem kellene cikinek gondolni, mivel te választásod, hogy ki akarod-e lyukasztani magad vagy sem. Attól, hogy félsz csináltatni igazit még tetszhet. Ettől függetlenül igen annak gondolom, mivel nekem is van orr pcm és nem tudom, egyszerűen zavar, ha valakin meglátok egy kamut. Mindenből jobb az eredeti:) Főleg, hogy a legtöbb (nem mindegyik de a legtöbb) mű pc-n látszik is, hogy kamu, nem néz ki olyan jól.
2019. febr. 9. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Irtó gáz módon viselkedtek, emberek...
2019. febr. 9. 17:31
 7/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem tökmindegy, akinek tetszik, hadd hordja.
2019. febr. 9. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem gondolnám cikinek. Ha még nem vagy biztos egy állandó piercing szúratásában és ki szeretnéd próbálni hogy áll, akkor ez egy jó megoldás lehet.

De természetesen akkor is rendben van a dolog, ha tetszenek az orrpiercingek és úgy érzed illenek a stílusodhoz, csak nem akarsz szúratni magadnak mert például nem bírod a tűket/fájdalmat/nem állsz készen még rá.

És nem értem miért lenne ciki csak mert "nem igazi". Nem mindenki azért csináltat valódit, hogy valamit közvetítsen a világ felé, vagy maradandó emléket hagyjon a testén egy esemény után. Sokan divatból teszik. És ha nincs mögöttes tartalma, csak tetszik, azzal sincsen semmi gond.

Ha véletlenül kiesne nyilvánosan max. nevettek egy jót a barátaiddal. A fake-ek nem drágák, könnyű őket pótolni, ha esetleg elhagynál egyet.

2019. febr. 11. 18:47
 9/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele. Ha nem akarsz szuratni akkor minek? Semmi gáz nincs benne
2019. márc. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!