Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik fáj jobban, a nyelv-...

Melyik fáj jobban, a nyelv- vagy az orrpiercing?

Figyelt kérdés
Mindkettő nagyon tetszik, de nem tudok dönteni, viszont nem akarok sokat szenvedni...
2008. nov. 8. 17:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű h a nyelvpiercing jobban fáj! Én is szerettem volna de féltem tőle..s azóta sem lett! neked több bátorságot:)
2008. nov. 8. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A nyelv fajdalmasabb csak gondolom azt szeretnel jobban, nem?
2008. nov. 8. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a nyelv jobban fáj.
2008. nov. 8. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
a nyelv sztem a legfájdalamsabb piercing...
2008. nov. 8. 18:53
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Hu hát nekem az orr sokkal jobban fájt, mert kampós volt benne, és rengetegszer kirántottam:S

De amugy nem vészes a nyelv, csak folyékony meg lágyabb kajákat kell enni óvatosan.

2008. nov. 8. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Előző válaszoló.Haggyukmár,hogy nem vészes..A nyelvbe igenis fáj.Nekem személy szerint nem is kicsit.Intim pc után,itt a legfájdalmasabb

/Pici cutte/

2008. nov. 8. 21:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem az orr pierc egyáltalán nem fájt pedig magamnak szúrtam még a fülszúrás is jobban fájt.
2008. nov. 12. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Bocsánat, nekem a 16 piercingem mellett, valahogy nem a nyelvet nevezném a legfájdalmasabbnak. Nagyon nagyon fáj, szinte alig lehet kibírni azt a pár napot, az orális szex hiánya miatt.
2008. nov. 12. 21:14
 9/13 anonim válasza:
100%
A nyelvpiercing nem fáj, mert az érzéstelenítés ott hatásos. Az orrpiercing sem fájdalmas, olyan mint a fülkilövés, azt úgy is csinálják, mivel ott porcot lőnek át. De a nyelvedben semmit sem érzel, csak az első hetekben, amikor bedagad a nyelved. Az orrodban pedig folyamatosan fertőtleníteni kell, mert hamar begyullad az első időkben és persze a kellemetlenebb része a forgatás.
2008. nov. 15. 11:23
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Az orr nem porc, és attól h némelyik kozmetikában lövik, az nem a normális eljárás. Azt is szuratni szokták.
2008. nov. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!