Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülszúrás/lövés több lyukat...

Fülszúrás/lövés több lyukat egyszerre vagy külön-külön? Mennyire fáj?

Figyelt kérdés

Mindkét fülemben van egy lyuk, de még nagyon kicsi voltam, amikor lőtték, úgyhogy már nem emlékszem.

Most a bal fülembe szeretnék +1 lyukat, a jobba +2-t és egy helixet.

Hogy érdemes ezeket megcsináltatni? Egyszerre vagy mindegyiket külön? Vagy a fülcimpámba egyszerre, a helixet meg máskor?

Eddig nem mertem belevágni, mert féltem, hogy fájni fog, de most már meg akarom csináltatni. Mennyire fájdalmas?

16l

2019. jan. 25. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 3-at lövettem minkét fülembe, 1-1 telidet. Egyszerre csináltattam, szinte alig éreztem.
2019. jan. 25. 11:03
 2/3 Metionin ***** válasza:
90%

Nekem azt mondta a piercer hogy bármennyit megcsinálnak egyszerre. Cimpába lőni is lehet de a helixet mindenképp szúrasd. Én úgy csinálnám, hogy először a cimpásakat és ha begyógyult, akkor a helixet mert az nehezebben gyógyul, gyulladásra hajlamosabb, ne legyen más érzékeny felület a fülön vele egyidőben.

Amúgy ne parázz, a lövés nem fáj, a szúrás meg csak 1-2 másodpercig.

2019. jan. 25. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik fülembe három lett lőve egyszerre (mármint cimpába), és akkor nem is fájt, se semmi, de eléggé megviselte. Szóval szenvedtem vele eleget... De ez már csak az én fülem érzékenysége miatt lehet.

A helix meg nekem egyáltalán nem fájt, a cimpában levő fülbevalókkal sokkal többet szenvedtem mint azzal. Szerintem oké egyszerre, csak esetleg az történhet meg, hogy egy ideig nem tudsz egyik oldaladon se aludni. Mármint, mivel kitudja, hogy az az egy lyuk mennyire fog fájni a bal füledbe. Viszont mivel cimpáról van szó, ezért szerintem az alvás se lesz vészes. :)

Szóval szerintem együtt sima ügy. :)

2019. jan. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!