Mi a véleményed az Avon parfümökről?
Általánosságban?
Van esetleg olyan, amit szeretsz?
Illetve mit gondolsz a Secret Fantasy szériáról?
Viselhető 25 felett is, vagy illene már valami komolyabbat választani?
Nem értek egyet az utolsóval. Szinte csak avon parfümjeim vannak, ár érték arányban szuper, sokáig tart az illat, bő a választék. Ha reggel magamra fújjom még este is megdicsérik, milyen jó az illatom. Szerintem nincs korhoz kötve a kínálatuk, szerintem minden korosztály lel magának megfelelőt.
21/N
Imádom! Az ultra sexy volt a kedvencem, de beszűntették. Látom, hogy kapható újra, úgyhogy újra ez lesz a kedvencem :)
Nekem a tomorrow, a far away sima és rebel, meg az eve parfümök a kedvenceim. Anno a Luxe volt a nagy kedvencem, de elég drága. A far away-ek, a luxe és az ultra sexy sokkal tartósabb, mint a Chloē parfümöm, ami kb 10-szer annyiba került.
Én parfümőrült férfinek vallom magam, talán ezért ne vegyétek túl komolyan a hozzászólásom, de szerintem borzalmasak.
Nem tart sokáig, az illatán is érezhető, hogy 0 minőség. (szintetikus összetevők)
Semmi kreativitás és egyediség nincs bennük, mert fognak 2-3 nagyon népszerű designer illatot, és azokat lemásolva "összeöntik".
Egyáltalán nem lesz különleges illatod, egyáltalán nem fogja rajtad érezni senki, és a minőség sincs mögötte. Emiatt aztán szerintem teljesen kár értük akár párszáz forintot is kiadni.
10-15 ezer forint körül már nagyon jó minőségű és egyedi illatokat lehet találni, egyszerűen rá kell szánni azt a kicsit magasabb összeget. (Ja, és persze nem a Douglasban megvenni ahol 3x drágább mint pl Notinon.)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!