Körmözés otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Járok műkörmöshöz és nagyon megszerettem szeretnék is vele foglalkozni maszekban csak ismerősöknek, viszont a kézügyességem a rajzoláshoz katasztrófa.

Szerintetek akkor is megpróbálhatnám ha csak matricás/nyomdás mintákkal tudok dolgozni?

Jah és annyit még hogy pl egy géllaknál ha rendes gél alap és fedő lakkot használok de színnek sima hagyományos körömlakkot az is jó?

2019. jan. 21. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ismeősöknek akarod csinálni, akkor csináld remdesen, és végezz el egy tanfolyamot.

A körömlakk pedig nem jó

2019. jan. 21. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
erre fele nincs ilyen tanfolyam kb 50kilometerre van tolem egy nagyvaros ahol tuti van de hogyan jarnek at 3 muszak mellett? :(
2019. jan. 22. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 250 km-t is utazom egy képzésért, ha nincs a közelemben. 50 km nem a világ vége.

Szaktudás nélkül viszont komoly károkat okozhatsz a vendégeidnek.

2019. jan. 23. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pedig katasztrófa a lézügyességed, mibőlgondolod, hogy tanfolyam nélkül menni fog?
2019. jan. 23. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Megepiteni megtudnam (kezugyesseg szempontjabol) De pl ha kerik hogy fessek ra szivecsket akkor az nem menne ezert gondoltam hogy ha valaki kormosnek all (akar kepzessel akar annelkul) es nem tud rajzolni az baj e.

Amugy enis utaznek ha mellette nem 3 muszakban nyomnam heti 6 napon keresztul :(

2019. jan. 26. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress olyan munkahelyet, ami mellett el tudod végezni.
2019. jan. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!