Miért ítélik el ennyire a fake piercinget?
Sokaknak már a sima fülbevalótol is begyullad a füle, és akkor hónapokon keresztül kezelgetni kell. Bárhova lövetsz lyukat az végleges (tudom, hogy beforr egy idő után), de az ember változik, az ízlése is. A fake pc-ket bárhova bármikor felhelyezheti és nem kell minden alkalommal lövetni/furatni.
18/L
Van antiallergén pc is. Ez vagy bioplast vagy titán ékszer. Ezek többnyire nem gyulladnak be.
Aki meg tudja magáról, hogy nem bírja a bőre annak szerintem felesleges csináltatni.
Mert a mű kiesik, elhagyja, elszineződik stb...több vele a macera mint a normál pc-kel és a tetejében még kisé képmutatónak, pózer dolognak is számít (legalábbis az én szememben)
Sokaknak. De a többség csak menőzni akar, de pont attól lesz "nem menő", hogy nem meri bevállalni az igazi piercing-et.
Ez olyan, mint itt akik szőkék akarnak lenni, de csak mézet meg citromot kenegetnének a hajukra. A szőke akar lenni, növesszen tököt, és szőkítse ki a haját.
Vagy mintha eljátszanám, mekkora menő tetkós vagyok az alkoholos filccel rajzolt mintámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!